Färja till Wellington

Karta

Hämta prisuppgift

Wellington Rutter

Boka färjor till Wellington med AFerry. Inrikes tjänster i Nya Zeeland är tillgängliga från Wellington till Picton.

Wellington Färjebolag

Färjor till och från Wellington och trafikeras för tillfället av Bluebridge och Interislander. Eftersom 2 färjebolag verkar in och ut ur Wellington, kan jämförelse vara mycket användbar för att hjälpa dig att hitta det bästa priset vid den bästa tiden för dig. När du letar efter en färja till Wellington, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Wellington färjor med Bluebridge och Interislander är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Wellington blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Boka alla ledande Wellington rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Wellington färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Wellington färjebiljetterna.

Senaste priserna

Rutt Pris Prisuppgifter
Picton - Wellington
(Bluebridge)
1 412 Skr
  • Bokat: 2019 juovlamánnu 24, maŋŋebárga
  • Res: 2020 ođđajagemánnu 18, lávvardat (Enkel)
  • Bil + 1

Specialerbjudanden

  • Färjor till Wellington
  • Färjor till Wellington
  • Färjor till Wellington

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Wellington färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Wellington färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Wellington färjor online med AFerry idag.

Wellington Karta

Visa karta

Port Address

Bluebridge

50 Waterloo Quay, Wellington, Wellington 6011, New Zealand

Interislander

Wellington Terminal, 1 Aotea Quay, Wellington 6011, New Zealand