Färja till Yakushima

Karta

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Yakushima Rutter

Specialerbjudanden

Boka färjor till Yakushima med AFerry. Inrikes tjänster i Japan är tillgängliga från Yakushima till Kagoshima.

Yakushima Färjebolag

Färjor till och från Yakushima och trafikeras för tillfället av Tane Yaku Jetfoil. När du letar efter en färja till Yakushima, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Yakushima färjor med Tane Yaku Jetfoil är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Yakushima blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Boka alla ledande Yakushima rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Yakushima färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Yakushima färjebiljetterna.

  • Färjor till Yakushima
  • Färjor till Yakushima
  • Färjor till Yakushima

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Yakushima färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Yakushima färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Yakushima färjor online med AFerry idag.

Yakushima Karta

Visa karta

Port Address

Tane Yaku Jetfoil

Miyanoura 1208-11, Yakushima-machi, Kumage-gun, 891-4205, Japan

Tane Yaku Jetfoil

Miyanoura 1208-11, Yakushima-machi, Kumage-gun, 891-4205, Japan