Färja från Ystad till Swinoujscie

Karta
 • Färja från Ystad till Swinoujscie
  Färja från Ystad till Swinoujscie

 • Färja från Ystad till Swinoujscie
  Färja från Ystad till Swinoujscie

Hämta prisuppgift

Ystad till Swinoujscie med Polferries och Unity Line - Hitta det bästa priset

 • 2 korsningar dagligen
  6 tim 5 min
  Få pris
 • 2 korsningar dagligen
  6 tim 30 min
  Få pris

Ystad till Swinoujscie-linjen går mellan Sverige och Polen och trafikeras för tillfället av Polferries och Unity Line. Förutom att jämföra priser och tider för Ystad till Swinoujscie, visar vi även resultat för Karlskrona till Gdynia och Nynäshamn till Gdansk för att hjälpa dig att komma från Sverige till Polen på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Ystad Swinoujscie rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Ystad Swinoujscie färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Ystad Swinoujscie färjebiljetterna.

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Ystad Swinoujscie färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Ystad Swinoujscie färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Ystad Swinoujscie färjor online med AFerry idag.

Alternativa Färdvägar