Färja från Zeebrugge till Hull

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 7 korsningar varje vecka
    14 tim 30 min
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Zeebrugge till Hull-linjen går mellan Belgia och England och trafikeras för tillfället av P&O Ferries. Förutom att jämföra priser och tider för Zeebrugge till Hull, visar vi även resultat för Amsterdam IJmuiden till Newcastle och Rotterdam Europoort till Hull för att hjälpa dig att komma från Belgia till England på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Zeebrugge Hull rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Zeebrugge Hull färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Zeebrugge Hull färjebiljetterna.

Billiga Zeebrugge till Hull priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Zeebrugge Hull färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Zeebrugge Hull färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Zeebrugge Hull färjor online med AFerry idag.